Bläddra

Cykling : den kompletta handboken när du vill bli snabbare och starkare

Kategorier: Sport, idrott och friluftsliv

Cykling : den kompletta handboken när du vill bli snabbare och starkare

Kategorier: Sport, idrott och friluftsliv
Köp här
Förverkliga dina träningsmål med denna kompletta handbok!

Cykling är något som har ökat explosionsartat i Sverige under senare år. Nu kommer den kompletta handboken för dig som vill bli en snabbare och smidigare cyklist.

Hur ska jag förbereda mig inför ett lopp? Har jag rätt teknik? Och hur förebygger jag skador? Cykling är boken som på ett kunnigt och inspirerande vis vägleder dig. Med modern layout och rikligt med färgfoton och illustrationer är detta boken som får dig att förverkliga dina träningsmål!

Remmert Wielinga är född i Holland. Han har varit proffscyklist och deltagit i ett stort antal internationella tävlingar, bland annat Tour de France. Han vann holländska mästerskapen i tempo 1999. Under sin proffskarriär tävlade han för kända stall som Rabobank, Quick-Step och Saunier Duval, där han cyklade tillsammans med världsberömda idrottsmän. År 2003 vann Remmert två tävlingar i Spanien och år 2006 blev han etta i GP Chiasso I Schweiz efter en imponerande 15 mil lång utbrytning. Remmert har sin bas i Monaco där han driver eget företag inriktat på personlig coachning.

Paul Cowcher är efter en karriär som yrkesdansare verksam inom hälso- och fitnessbranschen sedan 2011. Han är idag behörig tränare inom ett tiotal olika träningsformer och arbetar som personlig tränare.

Tomasso Bernabei är manusförfattare för tv och facklitterär skribent. Han har en examen från Metropolitan University i London. Hans erfarenheter från TV ledde honom vidare till ett arbete med italienska matlagningsprogram, där han kom i kontakt med näringsfysiologi. I dag är han kostexpert i en italiensk simklubb och jobbar på en kokbok med recept för idrottare.