Bläddra

Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer

Kategorier: Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Företagsekonomi och management

Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer

Kategorier: Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Företagsekonomi och management
Köp här
"Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer" är en bok för alla som vill utvecklas, gå vidare i sina liv och hitta nya sätt att försörja sig på. För en del kommer boken att fungera som en inspiration till att äntligen våga ta det där steget mot att göra något helt nytt i sitt liv. För andra kan den ge konkreta tips på kreativa idéer som bara ligger och väntar på att bli genomförda. Hur man än väljer att se på boken så är den rätt för alla som vill utveckla sin arbetssituation och hitta nya sätt att försörja sig på.

Bakom boken ligger fyra prisbelönta idéentreprenörer som alla lever med kreativiteten i sitt dagliga liv. På varsitt håll har de varit idérika, sått frön till utvecklingsbara tjänster och idéer som de vill sprida till andra intresserade. Dessutom delar idékvartetten med sig av tänkvärda betraktelser i affärs- och entreprenörskapslivets spännande värld.

"Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer " vill inspirera läsaren till att börja tänka större, att våga ta steget till att starta något nytt. Har man drivet och engagemanget, längtan efter att gå vidare, ja då kan denna bok vara den avgörande sporren för att våga ta steget.

Sagt om boken: "Det är inte alla böcker om kreativitet som känns kreativa; men det lyckas den här boken med. Det här är en bok som gav min egen kreativitet en boost." Teo Härén, interesting.org