Bläddra

Green : gröna smaker för barnfamiljen

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning för och med barn
Köp här

Green : gröna smaker för barnfamiljen

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning för och med barn
Köp här
Här är kokboken som saknats i ditt kök!

Kanske är du som står med den här boken i din hand van tillagare av gröna livsmedel? Eller kanske tillhör du skaran av villrådiga föräldrar som gärna vill kunna laga några härliga, gröna rätter?

I GREEN, gröna smaker för barnfamiljen får du ta del av härliga recept på gröna, fräscha och sunda frukostar, mellanmål, varmrätter, bakverk, efterrätter, tillbehör, sallader och antioxidantrika shotar. Dessutom är boken full av kuriosa om de olika gröna livsmedlen som ingår i recepten. I slutet av boken finns även ett lättförståeligt kapitel om grön näringslära.

Så, vad väntar du på? Dags att plocka fram skärbrädan och börja botanisera bland klimatsmarta och fantastiska gröna livsmedel som får både dig, dina barn och planeten vi bor på att må bra!


Röster om boken:

"Underbara Johanna Kalén Ståhl har släppt en kokbok som är helt fantastisk. Man kan se att den är skriven från hjärtat och med ett språk som gör att man bara vill springa till köket och laga, laga, laga! För att sedan NJUTA! Rekommenderas starkt!"
– Carl Houbaer, Gröna kassen.


”Det vi gillar allra mest är att Johanna bjuder på så mycket personlighet i texterna. Det känns mer som en liten hjälpande hand än en kokbok”.
– En lagom dos grönt


”Här är matbibeln för alla småbarnsföräldrar där ute som vill laga god, grön och hälsosam mat till hela familjen. GREEN är full av okomplicerad mat för barnfamiljer som vill välja bort köttet och istället lära sig mer om alla fantastiska gröna råvaror som finns där ute”.
– Tidningen Vego


”Den här boken av Johanna Kalén Ståhl är en pärla! Den vänder sig till barnfamiljer, men jag tycker att den passar lika bra för alla som vill ha en enkel och glädjefylld ingång till grönare mat”.
– Friskvårdsmagasinet