Bläddra

Liber Matematik 3b

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: matematik Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen

Liber Matematik 3b

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: matematik Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen
Köp här
Liber Matematik är en ny serie i matematik för gymnasiet, helt anpassad till den reviderade ämnesplanen. Liber Matematik ger stöttning för alla elever, oavsett om de behöver hjälp med grunderna eller verkligen vill gå på djupet. De första delarna i serien är utvecklade för kurserna Matematik 1b, 1c, 2b och 2c.

Läs mer
Grundböckerna i Liber Matematik erbjuder bland mycket annat:
- Lättillgängliga och stringenta teoriavsnitt.
- Uppgifter kategoriserade efter förmågorna.
- Många och utförliga lösningsförslag till övningsuppgifterna.
- Ett flertal genomarbetade aktiviteter i GeoGebra.
- Interaktiva exempel på programmering i matematik, med Python.

Liber Matematik Digital
För dig som vill arbeta digitalt är Liber Matematik Digital ett självklart val. Det är en digital plattform med kraftfull interaktivitet. Här tas möjligheterna med digitala läromedel tillvara på ett helt nytt sätt. Liber Matematik Digital har allt det innehåll som finns i de tryckta böckerna och utöver det finns följande fördelar:
- Intelligent matematikautomatik med direkt återkoppling.
- Enkelt att individanpassa.
- Möjlighet för lärare att följa samtliga elevers arbete i detalj.
- Förklarande videogenomgångar.
- Digitala examinationer.
- Stöd för individualiserade läxor och beting.

Titlar i serien
Tryckta och digitala titlar för den nya ämnesplanen finns för kurserna 1b, 1c, 2b och 2c. Till höstterminen 2022 kommer titlar för kurserna 3b och 3c. Fortsatt utgivning följer.