Bläddra

Löpning : den kompletta handboken när du vill bli snabbare och starkare

Kategorier: Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

Löpning : den kompletta handboken när du vill bli snabbare och starkare

Kategorier: Sport, idrott och friluftsliv
Köp här
»En lättläst och inspirerande bok.« Bibliotekstjänst

Förverkliga dina träningsmål med denna kompletta handbok!

Löpning som motionsform har ökat explosionsartat i Sverige under senare år. Nu kommer den kompletta handboken för dig som vill bli en snabbare och smidigare i joggingspåret.

Hur ska jag förbereda mig inför ett lopp? Har jag rätt teknik? Och hur förebygger jag skador? Löpning är boken som på ett kunnigt och inspirerande vis vägleder dig. Med modern layout och rikligt med färgfoton och illustrationer är detta boken som får dig att förverkliga dina träningsmål!

Löpningsexperten Paul Cowcher är personlig tränare. Han har sprungit ett stort antal maratonlopp och tränat många löpare till framgångar på olika distanser. Paul Cowcher är från början professionell dansare och har arbetat med hälsa och träning i mer än tio år. Han är utbildad instruktör och pilatestränare och har genomgått en lång rad kurser för att arbeta som lärare inom träning och dans.

Tomasso Bernabei är manusförfattare för tv och facklitterär skribent. Han har en examen från Metropolitan University i London. Hans erfarenheter från TV ledde honm vidare till ett arbete med italienska matlagningsprogram, där han kom i kontakt med näringsfysiologi. I dag är han kostexpert i en italiensk simklubb och jobbar på en kokbok med recept för idrottare.