Bläddra

Människan bakom förhandling : hur du blir en mästare på att förhandla genom personligt ledarskap och NLP

Kategorier: Affärsförhandlingar Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Företagsekonomi och management
Köp här

Människan bakom förhandling : hur du blir en mästare på att förhandla genom personligt ledarskap och NLP

Kategorier: Affärsförhandlingar Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Företagsekonomi och management
Köp här
Visste du att du förhandlar varje dag? Många gånger omedvetet?
Nu kan du bli en expert på att förhandla och få ett mer harmoniskt liv på köpet.

I boken Människan bakom förhandling får du tillgång till hemligheter som tidigare varit få förunnade.

Författaren Jan-Åke Björck har under flera decennier förhandlat och gjort framgångsrika affärer i hela världen. De senaste tio åren har han utbildat tusentals människor i förhandlandets konst; en konst som är helt avgörande i dagens globala verklighet där allt fler människor möts via internet och sociala medier.

I denna bok får du möjlighet att lära dig användbara förhandlingstekniker och taktiker samt hur du förbereder dig och sist men inte minst; förmågan att läsa av andra människor och kommunicera för att kunna samarbeta på ett bra sätt.

Författaren Jan-Åke Björck har över 30 års erfarenhet av förhandlingar inom internationellt affärsliv.

Han är verksam som coach, talare och utbildare med fokus på förhandling, dialog och konflikthantering. Genom åren har han hållit föreläsningar och kurser i ämnet förhandling för tusentals deltagare.

Jan-Åkes kombination av en bakgrund inom såväl beteendevetenskap som teoretiskt/praktiskt affärsliv, är ett värdefullt kunskapsspektrum som han tillför inom området affärsförhandling.

Recensioner:

”En väldigt pedagogisk bok som på ett praktiskt sätt förmedlar djupa insikter om förhandling. Den har genom överblick, uppdatering och integrering av förhandlingens teori och praktik mycket att ge också till en erfaren förhandlare.”

Björn Axelsson, professor, Handelshögskolan i Stockholm.”Boken speglar en författare som delar med sig av klokhet och erfarenheter. Den ger läsaren verktyg att förbereda sig inför kommande förhandlingar och att möta andra förhandlare. Men boken ger betydligt mer än så. Den handlar på djupet om respektfull kommunikation mellan medmänniskor i livets vardag och om vikten av att åstadkomma saker tillsammans, även om vi går in med olika bakgrunder och intressen. För att kunna göra det måste man förstå både sig själv och andra. Det handlar ytterst om att utveckla en förståelse och ett förhållningssätt som präglas av empati, ömsesidighet och lyssnande. Jag är övertygad om att detta i längden blir långt mer framgångsrikt än att se livet som ett ständigt pågående pokerspel.”

Peter Örn, Konsult, föreläsare och författare, tidigare chef för Svenska Röda Korset och VD för Sveriges Radio