Bläddra

Tarot 78 svar

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling Spå i kort Spådomskonst Tarot
Köp här

Tarot 78 svar

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling Spå i kort Spådomskonst Tarot
Köp här
Allt i en bok för möjligheten att ställa en fråga, dra ett kort ur leken, slå upp det kortets betydelse och få direkt vägledning.
Syftet med den här boken är att du ska kunna dra ett kort inför en frågeställning och få svar direkt, eller att dra ett kort för att se vad som finns närmast dig, nästa händelse i livet, genom endast ett kort.
I den här boken finns alla 78 korten uppdelade i olika grundstrukturer, i de olika sviterna och stora Arkanan. Varje kort har ett grundsvar och även svar på olika frågor, för din arbetssituation, kärleken, ekonomin, hälsan och din andliga utveckling.
Den här boken passar bra till dem som är nyfikna på Tarot och snabbt vill ha enkla lösningar, d.v.s svar direkt. Den passar också för dig som redan tolkar Tarot för att se korten ur nya perspektiv.
En stjärna eller direkt vägledning via ett kort.

Författaren Ylva Faith Trollsveden, heter numera Trollstierna. Hon är född i Boden 1959, arbetar heltid med Tarot, kristaller, astrologi och medial vägledning bl.a. Genom egna spålinjer. Hon har tidigare utkommit med flera böcker om Tarot och andra ämnen som spådomskonst och kristaller.