Bläddra

The Still Feather Graphic Novel

Kategorier: Språk och lingvistik

The Still Feather Graphic Novel

Kategorier: Språk och lingvistik
Köp här

Ibland är inte allt som det ser ut. Det upptäcker Becca, när hon som trettonåring för tredje gången ser den där märkliga fjädern hänga i luften intill den stora eken i trädgården. Becca bestämmer sig för att försöka dra loss fjädern – den kan ju inte sitta fast i luften, eller? Becca drar ... och ett tumult uppstår som inte bara leder till ett spännande möte utan som också utvecklas till något som blir en riktig ögonöppnare. Läs Beccas fantastiska berättelse i denna vackert illustrerade serieroman.

The Still Feather finns även som kortroman. Båda titlarna ingår i Libers serie English Short Novels. Boken rekommenderas för helklassläsning i åk 7. Serieromanen kan till exempel passa bra för elever som inte är vana att läsa hela böcker eller som gynnas av mindre textmängd.

Till titeln finns ett nedladdningsbart arbetsupplägg för läsning i helklass. Samtliga frågor fungerar även för serieromanen, men gloslistan hör till kortromanen. Serieromanen är helt fristående, men ett mer omfattande upplägg för gemensam läsning i klassrummet finns i Liber Engelska 7 Digital.