Bläddra

Upptäck Europa med bil 2016-2017 : bilresehandbok Motormännen

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Resor och platser
Köp här

Upptäck Europa med bil 2016-2017 : bilresehandbok Motormännen

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Resor och platser
Köp här

Motormännens populära och efterfrågade bilresehandbok Upptäck Europa med bil finns nu i ny upplaga för 2016-2017. Lättläst och fullmatad med aktuella uppgifter - precis som i tidigare årgångar.

En perfekt hjälpreda när sommarens bilsemester ska planeras. När det väl bär i väg ligger förstås Upptäck Europa med bil 2016-2017 redo i handskfacket för en smidigare resa.

Bokens inledande del Vart ska vi resa? Hur ska vi bo? ger förslag på bra vägar, prisvärda färjor, bekväma biltåg, och om hur du hittar trevliga hotell och campingplatser. Det finns även råd för dig som föredrar hyrbil. Här finns tips om hur du får reda på mer om resmålet och vägen dit.

I Praktiskt kom-ihåg skrivs om det som inte får glömmas bort inför avresan. Uppgifter om pengar, försäkringar och viktiga papper. Hur du rustar bilen för en långresa. Hur man reser med husbil eller husvagn. Dessutom praktiskt tips vid resa med barn eller husdjur. Följ checklistan - och pricka av.

I Nu kör vi! har resan startat och kommit en bit på väg. Men hur kör man egentligen på tyska autobahn och på alpvägarna? Vad gör man om bilen krånglar? Eller om någon blir sjuk? Hur skyddar man sig mot tjuvar? Boken hjälper dig på rätt väg.

I delen Fakta land för land finns Europas alla länder med. Här listas hastighetsgränser, parkeringsregler, miljözoner, motorvägsavgifter och andra avgifter samt restriktioner. Fakta om drivmedel, krav på däck och särskilda regler för husbil och husvagn. Läs på i förväg så slipper du onödiga böter.