Bläddra
Om oss
Start
Bläddra lite
Deckare & Spänning
Läromedel & Kurslitteratur
Mat, dryck & träning
Barn & ungdom
Skönlitteratur
Hur gör vi smakprov?
Om smakprov
Kontakta oss
Start
Bläddra lite
Deckare & Spänning
Läromedel & Kurslitteratur
Mat, dryck & träning
Barn & ungdom
Skönlitteratur
Hur gör vi smakprov?
What’s Cooking in Chemistry?: How Leading Chemists Succeed in the Kitchen
av
Editor:Hubertus P. Bell
Editor:Tim Feuerstein
Guntner
, utgiven av:
John Wiley & Sons, John Wiley & Sons
Bokinformation
Utgivningsår:
20090731
Isbn:
9783527326211
Utgivare:
John Wiley & Sons
Mediatyp:
BC
Köp här
Adlibris
Bokus
What’s Cooking in Chemistry?: How Leading Chemists Succeed in the Kitchen
av
Editor:Hubertus P. Bell
Editor:Tim Feuerstein
Guntner
, utgiven av:
John Wiley & Sons, John Wiley & Sons
Köp här
Adlibris
Bokus
Utgivningsår:
20090731
Isbn:
9783527326211
Utgivare:
John Wiley & Sons
Mediatyp:
BC