Bläddra

Director, Lärarhandledning inkl. cd

Kategorier: Kulturvetenskap och medievetenskap Medievetenskap Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
Köp här

Director, Lärarhandledning inkl. cd

Kategorier: Kulturvetenskap och medievetenskap Medievetenskap Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
Köp här
För alla som arbetar med multimediaprogrammet Director är det här den enda grundläggande och praktiska övningsbok som behövs!

Läs mer
Director innehåller både fakta och övningar. Med lite förkunskaper i datorkunskap så lär användaren sig snabbt steg för steg att planera och bygga sin egen multimediaproduktion. Genom den tydliga strukturen med många exempel och övningar kommer användaren snabbt in i arbetsordningen. Boken stöder programversionen 8.0/8.5 av Director men kan även användas till tidigare programversioner. Fler kompletterande övningar finns på www.liber.se. Övningar som du kan ladda ner till din dator.
Boken kompletteras med en Lärarhandledning med cd, som ger praktiska tips, lektionsuppslag och fler övningar samt en cd med de största övningarna i läroboken förberedda och med extra material.
Director är lämplig för gymnasiets kurser Multimedia A och B. Tack vare bokens kompakta handbokskaraktär kan den också användas i ett flertal andra kurser som behandlar multimediaproduktion, t ex Datorkunskap och Rörlig bild. Den är även ett användbart verktyg för var och en som på egen hand vill lära sig grunderna i multimediaproduktion.

Om författarna
Per Bodelius är gymnasielärare och undervisar bl.a. i multimedia. Per har även många års erfarenhet av professionell multimediaproduktion. Carl Hoffstedt är egen företagare, Infocia Systems. Carl har flera års erfarenhet av 3D-modulering och programmering men har även arbetat mycket med multimedia, främst riktat mot webben.