Bläddra

Mat och dryck i kombination

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Köp här

Mat och dryck i kombination

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Köp här

Boken Mat och dryck i kombination vänder sig i första hand till elever på Restaurang och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Mat och dryck i kombination, såsom måltiden som helhetsupplevelse, hur maträtter och dryck kan kombineras, grundsmakerna och hur man skapar smakkombinationer, sinnenas betydelse vid mat- och dryckesprovningar, dukning och dekoration, kommunikationens och samverkans betydelse för intern service, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

I boken ?nns också kunskapskontroller och övnings­uppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang och livsmedelsområdet.