Bläddra

Rid som proffsen

Kategorier: Hästsport och annan djursport Ridning, hoppning och dressyr Sport, idrott och friluftsliv

Rid som proffsen

Kategorier: Hästsport och annan djursport Ridning, hoppning och dressyr Sport, idrott och friluftsliv
Köp här
I denna boken får du ta del av kunniga tränare och ryttares favoritövningar! Över 70 personer har delgett sina tankar och åsikter kring ridning vilket har resulterat i en bok fylld med kunskap som passar lika bra för den orutinerade som den passar en riktig hästnörd. Självklart är det både dressyrövningar och hoppövningar för att så många som möjligt ska kunna dra nytta av övningarna.

Det finns en övning för alla tillfällen, om du bara vill rida ett lättare trimpass, ska träna på att hoppa bana eller vill göra dina skänkelvikningar ännu bättre!

Det är flertalet omtalade hopptränare/ryttare som har medverkat. Till exempel Lotta Björe som är A-tränare i hoppning, André Brandt som är framgångsrik tävlingsryttare, Per-Ola Nyström som är B-tränare i hoppning och har tävlat på Grand Prix nivå med många fler.

När det kommer till dressyrtränarna/ryttarna är det även där många välkända personer. Som till exempel Ulla Håkansson som är A-tränare i dressyr och som under sin karriär, bland mycket annat, vunnit SM 12 gånger. Några andra exempel på A-tränare i dressyr som har bidragit till boken är Annette Fransén Iacobaéus och Liane Wachtmeister.