Bläddra
Sökresultat för Andreas Håkansson... Rensa filter?

av: Andreas Håkansson

Kategorier: Historia Historia och arkeologi Historia: särskilda händelser och ämnen Socialhistoria och kulturhistoria
Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Varför gav sig pälsjägaren Birdseye ut på Alaskas iskalla vidder, på jakt efter en perfekt fryst ärta? Hur kunde Herbert Felix göra succé med en ketchupfabrik i Skåne trots att det var omöjligt att odla tomater där? Här får du lära dig varför…
Köp här

Isbn: 9789188589200

Utgivningsår: 20190128

Utgivare: Fri Tanke Förlag

Mediatyp: BB

av: Andreas Håkansson

Kategorier: Konsumtion och konsumism Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap Sociala och etiska frågor
Varje år konsumerar var och en av oss varor och tjänster för hundra­tusentals kronor – ibland sägs det att vi lever i ett konsumtions­samhälle. Varför konsumerar vi så mycket? Är det bra eller dåligt? Och vad menar vi egentligen när vi pratar om konsumtion? Konsumtion är en tvärvetenskaplig introduktion till de…
Köp här

Isbn: 9789144115641

Utgivningsår: 20170608

Utgivare: Studentlitteratur AB

Mediatyp: BB

av: Andreas Håkansson

Kategorier: Samhälle och samhällsvetenskap
Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga…
Köp här

Isbn: 9789188589033

Utgivningsår: 20180320

Utgivare: Fri Tanke Förlag

Mediatyp: BB