Bläddra

Berättelsen om vårt fina liv tillsammans

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Berättelsen om vårt fina liv tillsammans

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här
"En härlig, varm och rolig bok - där ni skriver historien"

Varje relation har sin egen historia – nu kan ni berätta er.❤️

Om man ska berätta historien om sin relation, och det ska man såklart eftersom man både gör det för sin egen skull, men också för att lämna över den till kommande generationer, så är det mycket att tänka på...

Hur träffades ni? Vem flirtade med vem först? Hur var den första tiden? Hur blev det sedan? Vad kände ni? Hur väl känner ni varandra nu på olika sätt? Vad vet ni om varandra? Hur såg era drömmar ut förut och hur ser de ut nu? Vilka milstolpar finns? Vilka fantastiska händelser och vilka avgörande händelser finns det i er historia?

Puh...

Man vet ju knappt var man ska börja...


Men vi har gjort det lätt

Den här roliga och härliga boken innehåller hundratals frågor som tillsammans berättar er gemensamma historia - från första mötet fram till nu.

Ni svarar på frågor i boken. Ibland tillsammans, ibland var för sig.

Ibland är det med humor och glimten i ögat och ibland med mer allvar.

Meningen med boken är att hjälpa dig att fånga upp alla minnen, tankar och historier som tillsammans bildar er unika och oförglömliga kärlekshistoria så den kan bevaras för alltid, för er men också för andra som kan vilja läsa och få en bild av er historia.

När ni besvarar frågorna i boken, så skapas en väv som beskriver historien om er på ett roligt och varmt sätt och från två olika perspektiv. Ni får en fantastisk chans att återuppleva den resa som har gjort er relation till vad den är idag.


Den perfekta presenten till alla par
Du kan ge den till dina föräldrar eller mor- och farföräldrar (du får ju läsa sedan) men köp den i present till dig och din partner också.

Välkomna att berätta historien om er.❤️