Bläddra

BIOHACK : ät rätt, må bättre, lev längre

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

BIOHACK : ät rätt, må bättre, lev längre

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

En av Sveriges största hälsoprofiler är tillbaka med boken:

BIOHACK : ät rätt, må bättre, lev längre

Näringsexperten Fredrik Paulún lär dig allt om biohacking.

Tips och råd, kryddat med härliga recept som får dig att må bättre!  

* Prestera mera, stärk ditt minne och sov bättre

* Förbättra dina odds i livets dna-lotteri

* Få ut mer av träningen och gå ner i vikt  

I sin nya bok Biohack berättar näringsexperten Fredrik Paulún hur du kan använda maten på ett medvetet sätt så att den påverkar din hälsa i en positiv riktning. Han delar också med sig av sin personliga livsresa, berättar öppet om sina utmaningar och hur det kom sig att han började biohacka sitt eget liv.  

I dag vet man på mikronivå exakt vilka egenskaper olika livsmedel har. Den kunskapen är grunden till det som kallas biohacking. Här går Fredrik igenom senaste forskningen om vilka livsmedel som är biohackarens bästa vänner och förklarar varför. Han hjälper dig ta reda på vad just du behöver biohacka och hur du kommer igång.  

Välkommen till framtiden! Med biohacking får du bättre hälsa och högre livskvalitet, men du kan också förebygga sjukdomar och förbättra dina odds i livets dna-lotteri.  

***

FREDRIK PAULÚN är en av Sveriges mest framgångsrika författare, entreprenörer och föreläsare inom näringslära. Han är utbildad näringsfysiolog och har skrivit ett tjugotal böcker som har sålts i över 1,5 miljon exemplar och översatts till flera språk. Han föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, driver Näringspodden tillsammans med Martin Brunnberg och skriver regelbundet för ett flertal tidningar.