Bläddra

Boken som öppnas i framtiden

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Boken som öppnas i framtiden

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Den perfekta gåvan till bröllopsparet, födelsedagsbarnet, konfirmanden och dig själv!

Hur tror du att din framtid kommer att se ut? Och hur mycket av det du förväntar dig kommer att ha slagit in när du öppnar boken?

Med underfundiga frågor och tänkvärda svarsalternativ guidar boken dig att ringa in vilka förväntningar du har på ditt eget liv och på framtiden i stort.

Utformad för att vara några timmars rolig underhållning blir den till ett minne för resten av livet.

Kommer ingen längre behöva ta körkort? Kommer du att ha en ny svägerska, och ett inopererat chip istället för betalkort? Kommer vi ha upptäckt liv i universum och kommer du att vara lycklig?

BOKEN SOM ÖPPNAS I FRAMTIDEN är en omistlig tidskapsel för alla som har förväntningar på livet. Försedd med plombering väljer du själv när du vill öppna boken och överraskas av över hur mycket, eller lite, som blivit verklighet av dina förväntningar.

MATS & SUSAN BILLMARK har flera framgångs­rika böcker bakom sig. Debutboken Lär dig leva har sålt i mer än 300 000 exemplar, och översatts till mer än 15 språk. Dags att må bra och Boken om mitt liv har båda sålt över 15 000 exemplar och den nya Lär dig leva-­serien har fått stor uppmärksamhet sedan den släpptes i höstas. Mats & Susan Billmark har även en stark närvaro på sociala medier och driver den populära Lär dig leva-podden.