Bläddra

Healing

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Healing

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här
Matthew Manning är en av världens mest begåvade och framgångsrika healers. Boken Healing: resan till läkedom bygger en bro mellan traditionell och alternativ läkekonst, grundar sig på erfarenheterna från författarens långa praktik, andra ledande healers erfarenheter och vetenskaplig forskning från hela världen. Boken är inspirerad av den kamp Matthew Mannings hustru Gig hade med cancern, och den är en handledning i hur man når optimal hälsa, välbefinnande och lycka.
Boken förklarar hur våra känslor är en integrerad del av av vår hälsa. Den visar vilken inverkan stressen har, näringsämnenas betydelse och betydelsen av meditation, bön och positiva tankar. Healing: resan till läkedom belyser framställningen med mängder av fallbeskrivningar och ger råd om praktiska övningar. Den ger insikt, inspiration och grundläggande kunskaper till alla som vill förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande.
  • Förklarar sambandet mellan kropp och själ.
  • Visar hur positiva känslor kan förbättra hälsan.
  • Visar hur positiva tankar och bilder bidrar till läkeprocessen.
  • Utforskar bönens och meditationens kraft.
  • Ger de senaste rönen från alternativ och vetenskaplig forskning.
  • Förklarar lättbegripligt hur immunsystemet fungerar.
  • Innehåller enkla och effektiva metoder att bota sig själv.
Matthew Mannings värld vändes upp och ner när hans hustru, som han bara hade varit gift med i tio veckor, fick diagnosen cancer. Matthew och Gig påbörjade en resa till läkedom som ibland skrämde dem, men som till slut ledde ända fram. De upptäckte att det fanns många alternativa behandlingsmetoder och sätt att hantera sjukdomen, varav några kunde förbättra och vidareutveckla den konventionella läkekonsten. Samtidigt blev de förvirrade av mängden okonventionella behandlingsmetoder, och den motsägelsefulla information som fanns.
Denna bok innehåller den information som Matthew och Gig behövde. Råden är grundade på beprövade och etablerade behandlingsmetoder. Healing ger en rak information om hur man förbättrar sitt immunsystem, bekämpar sjukdomar och uppnår bästa möjliga hälsa – oavsett hur man mår.
Matthew Manning, en av världens främsta healers, visar hur vi kan använda våra positiva känslor till att förbättra vår hälsa. Han förklarar stressens inverkan och visar hur den kan minimeras med motion, förändrade kostvanor, meditation och ett nytt synsätt. Matthew Manning ger också råd om hur man kan tala med sin läkare så att båda parter förstår varandra. Boken ger en grundläggande och lättbegriplig handledning i hur man uppnår hälsa, välbefinnande och lycka. Den belyser förklaringarna med fall från verkliga livet, upplyser om den senaste forskningen och erbjuder enkla metoder att bota sig själv.
Matthew Manning är en världsberömd healer som ger föreläsningar och förevisar sina metoder över hela världen. Han har deltagit i och varit föremål för fler vetenskapliga tester än någon annan healer i världen, och har föreläst för Royal Society of Medicine och talat inför parlamentsledamöterna i Houses of Parliament om sitt arbete med healing.
Matthew Manning förekommer ofta i media och är författare till One Foot in the Stars, som är hans självbiografi, No Faith Required och The Link. Matthew Manning har en healingmottagning i Suffolk, där han bor med sina två barn och sin hustru Gig.