Bläddra

Mer muskelmat : muskler byggs i köket

Kategorier: Hälsosam mat Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck

Mer muskelmat : muskler byggs i köket

Kategorier: Hälsosam mat Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här
Nu är den här! Uppföljaren till succéboken MUSKELMAT som sålt i tiotusentals exemplar.

I MER MUSKELMAT får du en ordentlig samling nya, heta recept som alla är framtagna i samma syfte: att ge dig de bästa förutsättningarna att må bra inifrån och ut, samt för att få både synbara och märkbara resultat av din träning, i synnerhet den du utför på gym.

Samtliga recept är lättlagade, hälsosamma och mättande, samt tar dig med på en trevlig smakresa. Inte minst innehåller de väl avvägda mängder av de olika näringsämnena där ordentligt med fullvärdigt protein, kvalitativa kolhydratskällor samt en balanserad mängd fett av god kvalité är centralt.

Boken är indelad i kapitel där du får allt från varmrätter och frukostar till bakverk och andra godsaker. Recepten är både närings- och energiberäknade för att underlätta för dig som vill ha stenkoll på vad du stoppar i dig. Du får också handfasta tips på hur du ska göra för att lyckas med din matlagning och få i dig de rätta näringsämnena.

En bok du helt enkelt inte vill vara utan i köket!

Författaren
Hannah Runsten är Licensierad Personlig Tränare och Kostrådgivare, samt Chefredaktör på BODY Magazine. Hon har genom åren hjälpt idrottare och motionärer med kostråd och upplägg för deras olika behov, samt har skrivit nutritionsinriktade artiklar och tagit fram recept för BODY Magazine. Hannah är även författare av den storsäljande kokboken MUSKELMAT.