Bläddra

Självkänsla på jobbet

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Självkänsla på jobbet

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här
Trivs du inte på jobbet? Det är inte alltidså lätt för den enskilde individen att påverka sin arbetssituation. Men vad alla kan göra är att arbeta med sin egen självkänsla för att på så sätt höja sin livskvalitet även på jobbet.

Vi tillbringar minst halva vår vakna tid på arbetet varje dag. Därför är det så viktigt att vi har arbetsuppgifter som är stimulerande, att vi får bekräftelse på att vi gör ett bra jobb, att vi har arbetskamrater som vi trivs med och som vi kan samarbeta med. Men hur många av oss känner så? Det är många som mår dåligt på sina arbetsplatser av olika skäl. Det är inte alltid så lätt för den enskilde individen att kunna påverka organisationen, cheferna, arbetsuppgifterna eller arbetsklimatet.
Alla kan däremot arbeta med sin egen självkänsla för att på så sätt må bättre på jobbet. Nina Jansdotter, som arbetar som personlig coach och föreläsare i detta ämne, ger dig vägledning genom sin bok. Hon har utarbetat en ny pedagogisk modell, en självkänselspiral. Oavsett var du befinner dig i livet ger boken konkreta råd och tips på hur du kan svinga dig vidare upp genom spiralen för att nå en större självkänsla och på så sätt känna stimulans och tillfredsställelse i arbetet.
Nina beskriver också fem jobbfällor som det är lätt att hamna i om självkänslan inte är god. Författaren ger också exempel på de olika problem och frågeställningar som hon arbetat med som coach och handledare under åren. Du får många aha-upplevelser och insikter som hjälper dig att komma vidare med din egen självkänsloprocess.