Bläddra

Snowfood : kokbok för hungriga skidåkare

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker Skidåkning Sport, idrott och friluftsliv Vintersport
Köp här

Snowfood : kokbok för hungriga skidåkare

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker Skidåkning Sport, idrott och friluftsliv Vintersport
Köp här
God mat och snö gör oss människor gott och i den här boken får du mycket av båda. Kock och skid profilen Lindor Wink bjuder på drygt 70 recept för den som vill äta gott före, under och efter en aktiv dag på snö. Rejäla frukostar, mat att ta med i backen, tilltuggen vid after ski och de härliga middagarna som gärna får dra ut på tiden- inte i köket utan vid bordet- medan vi delar dagens åk med varandra. Boken är generöst illustrerad med stämningsfulla recept bilder och poetiskt vackra skid och landskapsbilder. -min matlagning handlar ju om att det inte ska vara komplicerat , men ändå kännas kul. Jag vill att det ska vara precis lika njutningsfullt och enkelt för dig att laga mat som det är för mig. Känslan av att sitta vid ett dukat bord efter en lång dag ute gör en glad, kanske är det viktigaste inte vad som serveras utan gemenskapen med nära och kära. Lindor har också besökt lokala eldsjälar, som alla delar passionen för det lokala mat hantverket, vikten av kvalitet och att ta tillvara på det närproducerade. Alla med en passion för det De lever för: mat och snö. Boken är rikt illustrerad med aptitretande recept bilder av fotograf Patrik Engström och poetiskt vackra skid- och landskapsbilder att drömma sig bort till av världs fotograferna Oskar Enander och Gabor Nagy. Den perfekta boken att ha med sig på nästa skidresa, ge bort i present eller använda hemma i köket, laga och äta gott och drömma sig bort till nypudrade berg och natur. Jobb med en handfull av Sveriges bästa kockar- till exempel Mathias Dahlgren och Tommy Myllymäki- har lagt en gedigen grund: Lindor Wink har representerat Sverige på internationella matlagnings tävlingar, och som coach för juniorkocklandslaget har han lett framtidens kockar till vinst i Culinary Olympics. I det Schweiziska off pist-meckat Engelberg får han nu möjlighet att ägna sig åt det han brinner för allra mest: matlagning och skidåkning av högsta klass tillsammans med skidåkare från hela världen.