Bläddra

Stenålderskost på 2000-talet – Bli smal och må bra med kolhydratsnål diet

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Stenålderskost på 2000-talet – Bli smal och må bra med kolhydratsnål diet

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Bli smal och må bra med kolhydratsnål diet!
På bara 30 dagar kommer du igång med ett hälsosammare liv.

Offer för den fettsnåla dieten
Under de femton eller tjugo år vi har ägnat oss åt att skära ned på fettet har förekomsten av typ 2-diabetes tredubblats och antalet mycket överviktiga personer ökat med trettio procent. Och antalet dödsfall till följd av stroke och andra hjärtsjukdomar ökar ständigt. I stället för att lösa hälsoproblemen har den fettsnåla men kolhydratrika kosten enbart förvärrat det hela. Men sanningen har nu äntligen blivit klarlagd: det var inte fettet som var problemet. Höjd insulinnivå, orsakad av fettsnåla och fettfria kolhydrater, är den huvudsakliga anledningen till att så många av oss blivit överviktiga och fått förhöjda blodtrycksvärden. Även höga värden för blodsocker (glukos), kolesterol och triglycerider är en följd av detta.

Cheryl är 160 cm lång och väger 140 kg. Efter att ha tillämpat Eades kolhydratsnåla diet, tappade hon en betydande del av sin övervikt på bara 30 dagar. Planen verkar förstås också långsiktigt: efter ett år vägde Cheryl bara 61 kg. Hon har aldrig mått bättre eller sett snyggare ut och hon älskar maten.

Mitch är läkare. Han följde en nästintill vegetarisk, fettsnål diet efter en hjärtattack, men lågfettdieten sänkte hans goda kolesterol och höjde triglyceriderna så till den grad att hans doktor ville medicinera Mitch för att komma tillrätta med hans blodfetter. Mitch tillämpade Eades dietplan och, på bara 30 dagar, tappade han i vikt, hans triglycerider rasade och hans goda kolesterol steg. Han mår utmärkt.

Dags att själv prova dieten!