Bläddra

Träna inför loppet : året runt

Kategorier: Friidrott Friidrott, gymnastik etc. Maratonlöpning och terränglöpning Sport, idrott och friluftsliv

Träna inför loppet : året runt

Kategorier: Friidrott Friidrott, gymnastik etc. Maratonlöpning och terränglöpning Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

En ny träningsbok från författarna bakom succéerna Träna med gummiband, Träna med balansboll och Träna och maxa din förbränning!

Träningstrenden är starkare än någonsin. Många flyttar sin träning utomhus och tränar gärna inför olika lopp för att motivera och utmana sig själva. Löpning har blivit oerhört populärt och 2012 är det dessutom 100-årsjubileum av Stockholm maraton med flera extrainsatta lopp.

I boken står skidlöpning, cykling och löpning i fokus och träning inför populära lopp som Midnattsloppet, Tjejmilen, Stockholm Maraton, Göteborgsvarvet, Vätternrundan och Vasaloppet. Här kan du läsa om hur man bäst förbereder sig inför ett lopp med hjälp av kost och träning, och hur man hittar en form och styrka som håller hela vägen in i mål.

Träningsprogrammen är korta och effektiva, med en viktig styrkedel som förebygger skador. Boken tar även upp KBT-träning om hur man håller motivationen uppe när man stöter på motgång på vägen.

Detta är en bok för alla som är intresserade av någon sorts vardagsmotion. Det handlar om träning för att hålla sig frisk, må bra i vardagen och ha ett gott liv länge. Alla kan träna! Oavsett ålder och tidigare vana.