Bläddra

Share Main Book + Diskett

Kategorier: Språk och lingvistik
Köp här

Share Main Book + Diskett

Kategorier: Språk och lingvistik
Köp här
Share riktar sig till yrkesförberedande program. Serien är på utgående, men Workbook finns för kompletteringsköp.
Share är en kursbok för engelska A som ser lite annorlunda ut. Den är helt enkelt anpassad efter målgruppen. Och varför skulle den inte vara det? Share är lättsam, lekfull och lustfylld. Den passar för elever som föredrar att arbeta i skolan istället för hemma och för lärare som letar efter en kortare grundbok. I Share finns även många och varierande ingångar till fördjupning.

Läs mer
Mainbook innehåller texter uppdelade i svårighetsgrad och därför kan man lätt nivåanpassa materialet. Förutom texterna finns en diskett med grammatik- och ordövningar. Materialet koncentrerar sig på kommunikation, interkulturell kompetens och elevstrategier. Eleven får även träning inför A-kursprovet eftersom övningar och texter är uppbyggda med provet som grundtanke.
I Workbook tränas ordförråd, hörförståelse och grammatik. Eleverna får höra dagens engelska och hörmaterialet känns därför modernt och aktuellt.
Lärarhandledningen innehåller elevmaterial, tips, exempel på inlärningsstrategier och metodiska idéer, t.ex. portfolio och inlärningsstilar.
Facit och elev-cd finns också.