Bläddra

101 unga entreprenörer

Kategorier: Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Entreprenörskap Företagsekonomi och management

101 unga entreprenörer

Kategorier: Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Entreprenörskap Företagsekonomi och management
Köp här
I den här boken får du möta 101 av Sveriges främsta unga entreprenörer. De delar öppet med sig av sin historia, sina med- och motgångar och sina framgångsrecept! Boken ger en samlad bild av det driftiga, unga Sverige idag. "101 unga entreprenörer" är en bok för dig som söker inspiration till att starta eller växla upp din egen verksamhet. Det är även en bok för dig som på något sätt arbetar med affärsutveckling och företagsamhet – här får du en unik inblick i vad framtidens beslutsfattare har att säga om Sveriges företagsklimat och vilka förbättringsåtgärder som behöver göras.

Läs mer
En av de 101 entreprenörerna har hyllats av Apples grundare, en annan sysselsätter nära 100 personer vid 26 års ålder och ytterligare en har fått nära 20 000 personer att skriva på en namninsamling för ett mindre främlingsfientligt Sverige. Oavsett om de drivs av tanken på att bygga landets främsta tillväxtbolag eller att förändra världen har de 101 alla en sak gemensamt – de är nyskapande och orädda, och de är våra framtida företagsledare, makthavare och beslutsfattare.

Om författarna
Pauline Grindvall är född 1986 och driver idag e-handelsbolaget My Perfect Day AB. Hon arbetar även som frilansjournalist, författare och föreläsare och har tidigare släppt boken ”Ta steget till eget - handbok för unga entreprenörer”. Pauline är av Tillväxtverket utsedd till ”Ambassadör för kvinnors företagande”.