Bläddra

Bara mellan oss – mamma och dotter

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling

Bara mellan oss – mamma och dotter

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Till alla mammor och döttrar. Äntligen en bok som bara handlar om er!❤️

Idén med den här boken är att skapa en rolig upplevelse som fördjupar er relation samtidigt som ni gör en spännande resa.

Det är här ni kan dela historier, drömmar, förhoppningar och hylla er speciella relation på ett sätt som är helt unikt idag när de flesta andra är upptagna av att titta in i varsin skärm.

Ni kan fylla i frågorna, tankarna och idéerna precis som ni vill under några roliga timmar eller bestämma att en av er skriver i ett parti och lämnar över boken för läsning och reflektion och fortsatt ifyllnad. Eller varför inte bara träffas och läsa upp och besvara allt i boken under en rolig kväll. Det finns inga regler, bara en ren och fin kvalitet i att komma närmare
varandra.

Boken låter er byta historier, jämföra perspektiv och reflektera över det som är gemensamt och det som är olika. Det finns gott om utrymme för egen kreativitet och egna tankar genom hela boken. Här finns en chans att göra något fördjupat i en tid när vi bombas av intryck och riskerar att glömma bort vad som egentligen är viktigt i livet.

Ha det så roligt under resan med att lära känna varandra ännu bättre när ni skapar den bok som blir mest värd av alla böcker ni har i bokhyllan.

Välkomna att berätta historien om er.❤️