Bläddra

Kaosologi

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Kaosologi

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här
Alla beslut du nå gonsin tagit, alla gå nger du sagt nej istä llet för ja. Hur hamnade du just hä r? Kaosologi handlar om hur små saker kan få stora följder. Jag tror att allt går att förklara och att allt hä nger ihop, bara vi vågar fråga varfö r, vrider på perspektiven och ser logiken i kaoset.
Kanske kommer den här boken att föra ndra ditt liv.
Kanske inte.
Det enda jag vet ä r att du kan påverka det, mer än du tror.


Välkommen in i huvudet på handelsprofessorn som bestämde sig för att avmåstefiera sin vardag och klev ut på andra sidan med en ny syn på livet och lärdomar som han nu delar med sig av.

Med en unik mix av forskning och egna erfarenheter erbjuder Micael Dahlen såväl aha-upplevelser som konkreta tips och råd. Till sin hjälp har han tio nyord, till exempel vankraft, romanleva och livssuddet. Hans budskap är att det är det lilla som händer hela tiden, omkring dig och inuti dig, som faktiskt är livet.

Micael Dahlen är författare och professor vid Handelshögskolan i Stockholm. Han ser Kaosologi som sin mest personliga och meningsfulla bok hittills. Tidigare har han skrivit sju böcker, däribland Nextopia och Monster.