Bläddra

Livets ABC : en överlevnadsbok

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd

Livets ABC : en överlevnadsbok

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här
- Jag håller på och skriver en bok till er. - Till oss? Står det ”Till mina älskade barn” i början? - Ja, det gör det. - Handlar den om oss? - Nej. Det är en bok TILL er. Jag skriver om sånt som jag vill att ni ska veta. - Är det en överlevnadsbok? - Ja, det kan man säga. - Har du skrivit om hur man lagar mat? - Ja det har jag. - Bra!

Det här är en bok till alla som vill ha ett bra liv. Den handlar om allt du behöver veta: hur du blir glad, stark och fri, hur du packar ett handbagage för en lång resa, hur du köper aktier och förhandlar, vad du ska göra när du får ont magen eller i själen, hur du skaffar ett jobb och hittar kärleken, vad som händer när du får ett litet ekollon och mycket mer.

Anette Holm är en glad och bestämd mamma, hustru, storasyster, yrkeskvinna och människa. Livets ABC är Anettes andra bok. Den första, som gavs ut 2002, heter ”Fri, frisk och framgångsrik?” och handlar om hur man kan driva ett företag och samtidigt må bra.

Anette Holm började skriva ”Livets ABC” när hennes äldsta dotter var på resa i Asien. Det var något hon ville säga, men dottern var långt borta och skulle inte komma hem på länge. Det var viktigt, och för att inte glömma skrev Anette ner det hon ville. Några veckor senare kom hon på en annan viktig sak och skrev igen. Plötsligt en dag slog det henne att det är väldigt mycket hon borde ha pratat med döttrarna om. Det skulle bli ett långt och konstigt samtal som hon inte ville ha. Därför skrev hon en överlevnadsbok om Livets ABC – till döttrarna – och alla andra i stället.