Bläddra

Mucho más åk 7 övningsbok

Kategorier: Språk och lingvistik

Mucho más åk 7 övningsbok

Kategorier: Språk och lingvistik
Köp här
Mucho más åk 6-9 uppfyller kursplanen i spanska i Lgr22
Vi har noga gått igenom Mucho más och säkerställt att läromedlet fungerar väl mot den nya kursplanen i Lgr22. Som lärare kan du därför känna dig helt trygg när du undervisar med Mucho más åk 6-9.

Få mycket mer av spanskan!
Med Mucho más får du mer övningar, vägledning och stöd än något annat läromedel i spanska, både för lärare och elev. Det är därför det heter som det heter.

Läs mer
Mucho más innehåller texter med tydlig progression, en bred variation av texttyper och fler övningar än du är van vid så att varje moment kan tränas flera gånger. Övningarna till varje kapitel är indelade i två nivåer.

Elevhandledning som frigör din tid
De mer utmanande övningarna, El desafío, fungerar som en slags elevhandledning med sammanfattningar, kommentarer och förklaringar som riktar sig direkt till eleven. Tack vare den kan eleverna jobba på egen hand vilket frigör mer av din tid för de elever som behöver personlig hjälp, samtidigt som det aldrig saknas material och utmaningar för de elever som vill jobba snabbare.

Mycket realia
I varje kapitel finns ett avsnitt som heter Den spansktalande världen. Här får eleverna lära sig om vardagsliv, levnadssätt och sociala relationer. Avsnittet tar upp sådant som är intressant för eleverna och som de kommer att ha nytta av i sociala sammanhang. Exempelvis handlar det om hur man hälsar på varandra och deltar i ett samtal eller vad man bör tänka på när man är bjuden på middag. I åk 6-7 är detta avsnitt skrivet på sva-granskad svenska. Från åk 8 går vi mer och mer över till spanska.

Mycket mer utvärdering
I slutet av varje kapitel finns en självutvärdering som ger eleven bra koll på hur det går. I lärarmaterialet, finns tips på hur du och eleverna kan använda den. I lärarmaterialet ger vi även konkreta tips på hur du som lärare kan lägga upp undervisningen. Lärarhandledningen ger dig även mer bedömningsstöd än andra lärarhandledningar. Alla förmågor testas och utvärderas.

Komponenter i serien
- Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för undervisningen, oavsett om eleverna har de digitala eller tryckta komponenterna i serien. Här finns texter, ljudfiler, lärarhandledning, omfattande bedömningsmaterial och mängder med extramaterial. Lärarlicensen är kopplad till både Digital (elevlicens) och Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) så att du kan följa elevernas progression.
- Digital (elevlicens) - digitalt läromedel i varje årskurs 6-9, med allt eleven behöver samlat: texter, ljud, interaktiva övningar, tester och mängdträning av glosor och grammatik.

För klassen där eleverna har läroböcker:
- Allt-i-ett-bok (åk 6) med både texter och övningar
- Textbok (åk 7-9) rikligt med övningar på två nivåer
- Övningsbok (åk 7-9) uppgifter med koppling till texterna
- Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) med interaktiva övningar, facit och texten uppläst

Om författarna
Monika Knutagård är en erfaren lärare och läromedelsförfattare som undervisar i spanska och engelska på högstadiet.