Bläddra

Skapa arbetsglädje

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Skapa arbetsglädje

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Vad är egentligen arbetsglädje? Finns den? Och hur uppstår den i så fall? Vad har chefen för ansvar och vad ska jag begära av mina kollegor?

Det här är en lustfylld bok om det knepiga ordet arbetsglädje. Med hjälp av humor och insikt får du ta del av effektiva tekniker, konkreta verktyg, spännande exempel på energikrävande relationer och lärdomar om vad man kan göra när det inte blir som man hade tänkt.

Vi tillbringar en stor del av våra liv på jobbet, så varför skulle vi inte sträva efter att må bra och ha roligt även den gråaste av arbetsdagar? I den här boken finns det verktyg och handfasta råd för att uppnå just det. Tips som du kan ta med dig till jobbet, redan imorgon.

*

Christina Stielli är författare, entreprenör och en av landets mest anlitade talare. Hon möter tusentals människor varje år och pratar om det viktigaste av allt: hur vi kan må bättre, bli mer hållbara och mer nöjda med oss själva. Med en bakgrund som marknads- och försäljningschef - och utbildad inom ledarskap, grupputveckling och kommunikation - ger hon varje individ verktyg och konkreta tips för att slippa onödiga konflikter, bekymrat ältande och energikrävande oro.