Bläddra

Snusfri – vägen till lyckan i en snusfri vardag

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Snusfri – vägen till lyckan i en snusfri vardag

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Boken som hjälpt många människor att sluta snusa, och fånga dagen!

DET SKA BARA KÄNNAS BRA ATT SLUTA SNUSA   

Med den här boken är det både möjligt och enkelt att sluta snusa, utan att lida av abstinensen och utan att fortsätta längta efter snus.   

Anders Åkerman försökte sluta snusa i 15 år. Sedan hade han gjort tillräckligt många misstag och samlat tillräckligt med fakta för att utforma den POSITIVA METODEN och tillämpa NJUT-tekniken. Tillsammans är de två redskap som gör det lika härligt som självförverkligande att sluta snusa. 

Boken bygger på personliga erfarenheter, KBT och forskning inom hälsa och livsstil. Med hög igenkänningsfaktor och logiska resonemang bygger den upp ett förtroende som ökar dina chanser att tro på dig själv, och få ut det mesta av livet.

ANDERS ÅKERMAN forskar om effekterna av globalisering vid Stockholms universitet. Han är en före detta banker som gillar att hoppa fallskärm, resa, baka surdegsbröd och fermentera grönsaker. Han kan flera språk, bland annat kinesiska och ryska, och har tävlat i simning. Det enda han fram tills för ett par år sedan egentligen kände att han inte behärskade var snusningen. Nu kan han istället hjälpa andra att hitta tillfredsställelsen i att slippa snusa.