Bläddra

Baka kawaii

Kategorier: Bakning, bröd och kakor Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: länder och regioner Maträtter

Baka kawaii

Kategorier: Bakning, bröd och kakor Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: länder och regioner Maträtter
Köp här

Det är en oerhört fin bok. /.../ Boken passar alla som är intresserade av kawaii-trenden, och vare sig man vill baka själv eller inte kommer man garanterat bli glad av denna bokpärla." BTJ

”Det är en pedagogisk och fin bok som presenterar moderna efterrätter på ett enkelt vis.” Science Fiction Bokhandeln

”Boken är helt fullproppad av roliga idéer, och är inspirerande från omslaget och rakt igenom.” Roman_flamingo

”Kawaii betyder gullig på japanska, och det är precis vad bakverken i konditorn Ai Venturas nya bok är. Recepten är dock allt annat än barnsliga. Steg-för-steg lär du dig hur du med precision och rätt tekniker lyckas tillverka bakverk med väl avvägda smaker och fantastiska dekorationer.” Papercutshop

I Asien är bakverken inte bara fluffigare, lenare, knaprigare och godare än någon annanstans – de är också urgulliga! I Baka kawaii lär du dig knepen för att lyckas med mochi donuts, harajuku crêpes, baobing och de allra finaste spritsade småkakorna. Upptäck underbara sötsaker och bakverk från länder som Taiwan, Kina, Japan, Korea och Vietnam – för att inte tala om drycker som boba, eller bubble tea, som nu gör succé över hela världen.

Kawaii betyder gullig på japanska, och det är precis vad bakverken i konditorn Ai Venturas nya bok är. Recepten är dock allt annat än barnsliga. Steg-för-steg lär du dig hur du med precision och rätt tekniker lyckas tillverka bakverk med väl avvägda smaker och fantastiska dekorationer.

Snillrika bakverk plus en rejäl dos asiatisk populärkultur – resultatet kan inte bli annat än sött och sofistikerat på samma gång.