Bläddra

Livskraft i vardagen : med inspiration av Ayurveda

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Livskraft i vardagen : med inspiration av Ayurveda

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här
Vilken personlighetstyp är du: vata, pitta eller kapha? Enligt den ayurvediska läkekonsten finns det tre grundpersonligheter och ett samband mellan vilken personlighetstyp du är, hur du lever och hur du mår.

Alla har vi erfarenhet av stress, oro och otillräcklighet som får oss att tappa motivationen och livslusten. I den här boken får du hjälp och inspiration att hitta din egen väg till ett liv i harmoni och balans med hjälp av livskunskap som har sitt ursprung i den mycket gamla indiska filosofin ayurveda. I denna urgamla lära finns mycket som kan tilltala oss stressade nutidsmänniskor och vi kan genom ayurvedan lära oss att hantera vardagen bättre och leva i samklang med den unika person vi är. I boken ingår ett utförligt personlighetstest som ger dig en unik möjlighet att hitta din personlighet men också få kunskap om hur du ska leva för att må bra, hur du ska äta och motionera, och vilka som är dina svaga punkter när det gäller ohälsa och sjukdom.
När du vet vem du är kan du också bättre förstå hur du fungerar i olika sammanhang. Likaså kan du lära dig att identifiera dina medmänniskor, din familj, dina vänner och dina arbetskamrater och på så sätt lättare hantera olika situationer utifrån denna kunskap. Vi har alla en unik livsrytm som vi lever med och blir vi mer medvetna om det unika personliga beteendemönstret vi har kan vi göra mer positiva val i vardagen som gynnar och stärker oss.