Bläddra

Fisk och skaldjur : till vardags och fest från Allt om Mat

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: fisk och skaldjur Matlagning: särskilda råvaror
Köp här

Fisk och skaldjur : till vardags och fest från Allt om Mat

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: fisk och skaldjur Matlagning: särskilda råvaror
Köp här
Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.

Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.


Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande