Bläddra

Kraftvärk

Kategorier: Att hantera personliga problem Att hantera stress Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling

Kraftvärk

Kategorier: Att hantera personliga problem Att hantera stress Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Denna bilderblädderbok är skriven till dig som är på väg mot - eller befinner dig i - den berömda väggen, utmattning. I texter, dikter, ordbilder, aforismer och teckningar synliggör författaren sådant som ofta bara känns och upplevs inom oss osynligt. Även om ämnet är svårt framställer hon det med glimten i ögat.

Boken kan också öka andras förståelse för hur det kan vara där inne i väggen. Både för de närstående och för de som inom omvårdnad och handläggning, på vårdmottagningar och myndigheter, arbetar med drabbade.

Ur förordet
Gunilla Rombo har många insikter vi kan spinna vidare på, hon vrider och vänder inte bara på utmattningen själv och på hur vi hanterar den, utan också på språket, på bokstäverna, på livet. Hon hämtar tillbaka språket till oss, gör bokstäverna levande och öppnar dörrar till en annan framtid.
Jonna Bornemark, professor i filosofi, Centrum för praktisk kunskap, Södertörns högskola

Andra läsarröster  
En matnyttig bok, lättsmält framställd och rolig med sin humor.
Christhild Ritter, författare med egen erfarenhet av utmattning  

Fint och lätt språk trots svåra ämnen.
Anneli Meius, tandhygienist med egen erfarenhet av utmattning  

En initierad, välformulerad och illustrativ bild av resan i och ut ur ett utmatningstillstånd.
Michael Swedberg, fil. dr. i psykologi