Bläddra

Livet runt 40 – 400+ fantastiska frågor som startar om dig och ger dig nya visioner

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Populärpsykologi och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd

Livet runt 40 – 400+ fantastiska frågor som startar om dig och ger dig nya visioner

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Populärpsykologi och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här
🚀 "Livet runt 40" – Din gyllene era av reflektion och förnyelse börjar nu! 🚀

Fyrtioårsåldern: En tid då livets största läxor redan är lärda, men där de djupaste insikterna och mest meningsfulla upplevelserna ofta väntar runt hörnet. Ett decennium av djup reflektion, uppvaknande och möjlighet att omfamna förändringens skönhet.

Med över 400 självreflekterande frågor speciellt utformade för fyrtioåringar, är "Livet runt 40" din perfekta partner på denna resa. Varje kapitel och fråga syftar till att hjälpa dig att upptäcka, utforska och värdera:

✨ Ditt sanna jag: Vem är du bortom förväntningar, rollspel och samhällets ögon?
✨ Dina relationer: Från intima band till arbetsrelationer – hur har de förändrats och hur vill du att de ska utvecklas?
✨ Karriär & ekonomi: Har du nått dina mål? Vad vill du åstadkomma härnäst? Hur kan du hantera din ekonomi klokare?
✨ Personlig utveckling: Lyssna på din inre röst, förstå dina handlingsmönster och upptäck vad som verkligen driver dig.
✨ Förnyelse & framtidsutsikter: Hantera förluster, omdefiniera dina drömmar och sätt upp nya, spännande mål för kommande år.
✨ Livets stora frågor: Vad är du tacksam för? Vad vill du uppnå innan femtioårsåldern? Vad har du kvar att utforska och lära?

Din bok för egen reflektion:
Oavsett om du just har klivit in i fyrtioårsåldern eller om du är mitt i, kommer "Livet runt 40" att bli din kompass och ditt bollplank. Låt boken guida dig genom detta fantastiska årtionde av självupptäckt och omfamnande av livets rikedom.

Den perfekta presenten:
Behöver du hitta den ultimata presenten till dig själv eller någon annan i fyrtioårsåldern? "Livet runt 40" är mer än bara en bok; den är en skatt av kunskap, reflektion och vägledning, perfekt anpassad till livets mitt. Ge bort denna ovärderliga källa till stöd och inspiration – en bok som kommer att värderas genom hela fyrtioårsåldern och därefter.

Välkommen till "Livet runt 40 - 400+ fantastiska frågor som startar om dig och ger dig nya visioner"