Bläddra

Livsmedelsbranschens arbetsmiljö

Kategorier: Arbetsmiljörätt Arbetsrätt Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Industriell kemi och kemiteknik Industriell kemi och tillverkningsteknik Industrier och branscher Juridik Livsmedelsteknik Särskilda rättsområden Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
Köp här

Livsmedelsbranschens arbetsmiljö

Kategorier: Arbetsmiljörätt Arbetsrätt Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Industriell kemi och kemiteknik Industriell kemi och tillverkningsteknik Industrier och branscher Juridik Livsmedelsteknik Särskilda rättsområden Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
Köp här
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö beskriver vanliga risker i branschen och ger vägledning om hur riskerna kan undersökas, riskbedömas, förebyggas och hanteras med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Boken ger även information om lagar och regler för arbetsmiljön och hur arbetsplatsen kan skapa en bra säkerhetskultur. Målgruppen är chefer, skydds- och arbetsmiljöombud och andra arbetstagare. Boken kan användas vid utbildningar eller som en guide i vardagen. Syftet är att öka kunskapen och förbättra arbetsmiljön för alla i livsmedelsbranschen. Livsmedelsbranschens arbetsmiljö kompletterar Prevents generella arbetsmiljömaterial i serien BAM - Bättre arbetsmiljö.