Bläddra

Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare

Kategorier: Idrottstränare och coachning Sport och idrott Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare

Kategorier: Idrottstränare och coachning Sport och idrott Sport, idrott och friluftsliv
Köp här
Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är en specifik bok för dig som själv är idrottare, tränare eller undervisar i ämnet idrottsnutrition. Här fokuserar nutritionisten Anki Sundin på näringslära för kroppsbyggare, alla sorters fitness-utövare, lyftare och andra idrottare med inslag av kraftsport i sina grenar, och går på djupet bland protein, grenade aminosyror, kolhydrater och IMCL. Här förklarar Anki också varför glykogen är viktigt även för kraftidrottare, vilken roll som fett spelar för musklerna och utvalda tillskott som är värda att satsa på och inte. Du får en genomgång av vitaminer, mineraler och antioxidanter och får en uttömmande förklaring om hur du räknar ut ditt energibehov och analyserar din egen kostdagbok.
Kort sagt - Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är oumbärlig för dig som har höga mål med din träning och inser att kost och näringslära är helt avgörande för att nå dit.

Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är den enda boken på svenska som vänder sig till läsare utanför akademin och ändå återger den senaste forskningen inom detta spännande område av idrottsnutritionen.

Om Anki Sundin:
Anki Sundin är nutritionist (näringsfysiologig/fil mag nutrition) och författare till ett flertal böcker inom området näringslära. Hon är en mycket uppskattad föreläsare och kursledare i sammanhang där kost, näringslära och prestation står i fokus, och har själv en övertygande idrottslig meritlista bakom sig. I medaljsamlingen finns bland annat SM-guld i bänkpress och SM-silver i styrkelyft, Anki har också flera års erfarenhet av att tävla i kampsport.