Bläddra

Styrketräning : från lek till elitidrott

Kategorier: Bodybuilding Övrig sport och idrott Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

Styrketräning : från lek till elitidrott

Kategorier: Bodybuilding Övrig sport och idrott Sport, idrott och friluftsliv
Köp här
Syftet med Styrketräning - från lek till elitidrott är i första hand att ge kunskap om och att motivera till bra och korrekt genomförd styrketräning. Materialet innehåller allt från inspirerande och lekfulla styrkelekar för de minsta till tuffa plyometriska övningar för de äldre.

Boken beskriver grunderna för styrketräning och är baserad på den senaste forskningen inom området.

Webbplatsen består av en omfattande övningsbank med mer än 350 övningar som kan anpassas till olika individers mål och syften med sin träning. Övningarna visas med hjälp av rörliga filmsekvenser och det finns rekommenderade styrketräningsövningar för respektive utvecklingsfas. Det går att sortera övningarna per kroppsdel och pedagogiska instruktioner beskriver hur övningarna ska utföras tekniskt korrekt. Det är även möjligt att skapa en egen träningsplanering samt egna styrketräningspass. På webbplatsen finns även utbildningsfilmer, nyheter, forskningsrapporter med mera för dig som vill fördjupa dina teoretiska kunskaper.

Kolla in webbplatsen!
www.idrottensstyrketraning.se

Dvd:n innehåller samma övningar som finns på webbsidan. Även här är det möjligt att skapa egna styrketräningspass.

Styrketräning - från lek till elitidrott passar alla åldrar och träningsnivåer eftersom det bygger på en progression som är anpassad efter kroppens olika utvecklingsfaser. Varje fas har sina riktlinjer för målsättning och inriktning, vad som är lämplig träning, vad man bör uppmärksamma och prioritera.