Bläddra

31 tips för att öka din kreativitet i livet och i affärslivet

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Populärpsykologi och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd

31 tips för att öka din kreativitet i livet och i affärslivet

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Populärpsykologi och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här
Även den största innovationen startade med en liten, ofärdig idé. Och idéer föds i huvudet på 1 person. Därför är det lika viktigt med individens kreativa förmåga som organisationens förmåga att ta hand om resultatet av den.
Utmana dina vänner och arbetskollegor och bidra till en mer kreativ och innovativ arbetsplats.
Det ger konkurrenskraft och arbetsglädje.

Kommentarer om boken:

”Jag tycker att tipsen är föredömligt konkreta och jag känner direkt en lust att testa dem. Det är i mitt tycke ljuvligt att ni avslutar med att beskriva bokens tillkomst, med bild och schema. För mig kommunicerar det att ni lever som ni lär på ett alldeles föredömligt sätt.”
-David Stiernholm, struktör Stiernholm consulting

”Jag gillar tänket och flera tips kan man direkt använda. Hjälpte dottern med matteläxan och hon hade kört fast - då kunde jag till slut få henne att skratta och orka tänka om genom att ta i hand ”på fel sätt” och gå baklänges...”
-Therese Brusberg, Director Göteborg o Co

”Fantastisk bra ide! Jag gillar den skarpt!!På vårt utvecklingsmöte förra veckan sa vi att vi skulle bli mer kreativa och ”busiga”. Att ha en sån här bok till hjälp är ju perfekt!!”
-Ann-Marie Hansson, Chef HR & Affärsstöd Öresundskraft

”Boken gav mig inspiration och nya insikter och en tydlig bild av hur man kan åstadkomma ett resultat på 100 timmar - genom era metoder…..snyggt jobbat!
Trovärdigt att få ta del av era praktiska tips, tricks, kunskaper och erfarenheter om kreativitetsövningar Blädderbok formatet är effektiv kommunikation”

-Lars Hedman, Marknadschef Zimmer AB

”En praktisk handledning i att tänka utanför boxen och som sådan mycket andvändbart när man vill vara kreativ.”
-Roy Bartilson, Ledarskaparna

Den känns enkel att ta till sig och jag blir nyfiken! Den här vill jag köpa!
Micke Darmell ,mötesexpert Gr8Meetings AB

Åhhh, vilken rolig idé och inspirationskälla!!
Pernilla Laurin Projektledare, Unionen