Bläddra

Konsten att inte banta : den banbrytande vetenskapen om bestående viktminskning

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Kost och träning Kost och vikt
Köp här

Konsten att inte banta : den banbrytande vetenskapen om bestående viktminskning

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Kost och träning Kost och vikt
Köp här

Läs om den banbrytande vetenskapen som ligger bakom långsiktig viktnedgång i den nya boken från författaren till den bästsäljande Konsten att inte dö.

Varje månad tycks det komma en ny modediet eller en ny trendig bantningsmetod, men ändå fortsätter fetmaepidemin att breda ut sig – och med den ett stigande antal sjukdomar och hälsobesvär. Det är dags för ett annat tillvägagångssätt.

Och det är här som läkaren Michael Greger kommer in i bilden, en internationellt erkänd näringsexpert som grundat webbplatsen NutritionFacts.org och skrivit megabästsäljaren Konsten att inte dö. I den här nya boken sätter han fokus på den senaste forskningen om de främsta orsakerna till övervikt – och åtgärderna för att komma till rätta med problemet. 

Michael Greger belyser alla de viktigaste aspekterna som optimerar viktnedgång. Samtidigt tar han hänsyn till hur olika födoämnen påverkar vår hälsa och livslängd. Han beskriver beståndsdelarna i den optimala kosten för viktnedgång, bland annat energitäthet, insulinindex och matens inverkan på tarmfloran, och visar att en växtbaserad kost är avgörande för framgångsrik viktminskning.

Men Konsten att inte banta handlar inte bara om kost. Den identifierar 21 olika faktorer som underlättar viktnedgång genom att maximera kroppens fettförbränning, däribland de senaste upptäckterna inom banbrytande forskningsområden som kronobiologi. Michael Gregers tidlösa, proaktiva och grundliga förhållningssätt ger oss den ultimata vägledningen till en viktnedgång som står emot alla de nya trenderna. 

Konsten att inte banta är fullspäckad av värdefulla råd och spännande forskningsupptäckter som visar att du inte behöver banta. Du kan ersätta den ständiga kampen mot vikten med en enkel, hälsosam och hållbar livsstil.