Bläddra

På väg in i väggen : eller bara i förklimakteriet?

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Kvinnors hälsa Menopause Populärmedicin och hälsa

På väg in i väggen : eller bara i förklimakteriet?

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Kvinnors hälsa Menopause Populärmedicin och hälsa
Köp här

Sömnlösa nätter, svettningar från ingenstans och ett humör med toppar och dalar du inte känt sedan puberteten. Du mår inte som du brukar och tänker att du kanske är på väg att bli utbränd. Men du är troligtvis bara på väg in i klimak­teriet, även om du knappt passerat 40. På väg in i väggen eller bara i förklimakteriet? hjälper dig att förstå varför du mår som du gör och hur du ska tackla symptomen. 

"Äntligen en bok som erbjuder ett bredare perspektiv på vad som kan hända med kvinnor 40 plus."
Anna Bennich, leg. psykolog, författare och föreläsare

 

Innehåller bland annat:
- Fakta om hur kroppen och hjärnan påverkas av hormonsvängningar.
- De bästa tipsen på vad du kan göra för att må bättre under den här perioden.
- Extrakapitel om vad som händer i hjärnan under kvinnans reproduktiva liv.
- Aktuell östrogenforskning som hjälper dig att ta rätt beslut.   

 

"Varenda 40-åring i hela världen behöver den här boken."  

"Allt det här önskar jag att jag hade vetat när ångesten slog till."   

"Skönt att förstå vad som händer och att man inte är ensam om det. Även många bra och praktiska tips på vad man kan göra för att må bättre."   

"Precis vad jag behövde. En aha-känsla från första sidan. Varför har ingen berättat det här för mig tidigare? En bok för alla kvinnor i alla åldrar!"    

Om författaren: Katarina Wilk är författare och skribent inom medicin och hälsa. Hon bloggar regelbundet på Food Pharmacy och föreläser både i Sverige och utomlands.

Boken är en nyutgåva av Perimenopower (2018) som har översatts till sju språk. Den är uppdaterad med den senaste forskningen på området och ett helt nytt kapitel om vad som sker i hjärnan.