Bläddra

Positiv meditation : med självstärkande budskap

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling Meditation och visualisering Populärpsykologi och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Positiv meditation : med självstärkande budskap

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling Meditation och visualisering Populärpsykologi och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här
Positiv Meditation är en form av meditations cd med underbart guidade och djupt avslappnande meditationer, fyllda med självstärkande kärleksfulla budskap.

Du kan själv välja hur du vill använda Positiv Meditation; Vill du lyssna på meditationerna var för sig, tillsammans i en enda härligt lång meditation eller så kombinerar du dem på ett sätt som känns bra för dig, utifrån den tid du har och vad du vill uppnå, när på dagen du lyssnar och hur du vill känna dig och må efteråt. Förslag på olika kombinationer medföljer.

Positiv Meditation är för vår nya tidsålder och för dig som önskar inre balans och positiva förändringar. När du lyssnar regelbundet, höjs din egen energinivå. Du är med och skapar din framtid så som du vill ha den. Du får uppleva din naturliga livskraft, ökad glädje och kreativitet. Det är nästan som magi...

Mia´s varma och mjuka röst leder dig i samklang med vackra, harmoniska toner av harpa, piano, gitarr, helande naturljud, havets vågor och stilla fågelsång.

"Skivan är HELT underbar! För första gången vet jag hur det känns att meditera."
Birgitta Björkman, sjuksköterska

"Av alla meditationsskivor jag testat är denna utan tvekan den bästa. Den står i en klass för sig med Mias innerliga och oförställda budskap direkt ur kärlek.Har även använt mig av vissa spår för att t.ex. att stärka mig inför ett laddat möte på jobbet. Kort sagt en fantastisk skiva."
Elisabeth Hansson, redovisningskonsult

Om författaren: Mia de Neergaard har 20 års erfarenhet inom meditation, mindfulness och djupavslappning. Mia är väl ansedd och uppskattad ledare inom personlig utveckling, som lär dig använda din bästa potential. Mia är grundare av EQ with heart - metoden, föreläser och har kurser i Sverige och utomlands. Hon är kontinuerligt uppmärksammad i tv och media. Mia lämnar ingen oberörd, hennes innerliga budskap när rakt in!