Bläddra

Puls & Styrka Träningsdagbok : för dig som tränar både styrketräning och kondition

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Kost och träning Motion och träning
Köp här

Puls & Styrka Träningsdagbok : för dig som tränar både styrketräning och kondition

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Kost och träning Motion och träning
Köp här
Träningsdagboken för dig som tränar allt!

Den här boken är för dig som tränar allt, som både vill gå till gymmet och lyfta tunga vikter, följa ett träningsprogram, få en progression och därmed bli starkare. Men den passar även dig som gärna börjar eller avslutar passet med lite snabba intervaller eller för dig som älskar att dra på dig löparskorna och ge dig ut på en tur emellanåt och bara känna hjärtat slå. Att variera din träning med både styrka och kondition är optimalt och du kommer snabbt se många fördelar och därmed bana väg till en hälsosam livsstil.

Att i förväg skriva ner vilka dagar man ska träna resp muskelgrupp, vilka vikter man tog under passet (för att kunna öka veckan efter), eller planera in vilka dagar man ska köra intervaller på, skapar både en trygghet på gymmet och ger en kontinuitet i din träning. Får man detta så kommer det ge resultat och mycket handlar om att faktiskt våga ta i när du lyfter och utmana dig själv till att göra ditt bästa, oavsett övning och träningsform.

Om boken:

I den här boken skriver du ner pass efter pass hur din träning blev. Vilka övningar du körde, vilka vikter du använde eller vad din maxpuls var och samtidigt reflektera över din dagsform. Efter varje vecka har du dessutom möjlighet att göra en större summering för att se vad som gått bra och mindre bra. Att kunna gå tillbaka flera veckor/månader och se vad du tränat gör att du lättare får en överblick. Du kan på så sätt se om du är på rätt väg, om du behöver göra någon förändring eller om det är något du behöver träna mer på för att nå dina mål.

Det är dock inte bara träning som är viktig för resultatet. Stress, sömn och kost är också faktorer som påverkar din prestation och i den här boken har du möjlighet att poängsätta ditt mående på en skala 1-10 som gör att du snabbt och enkelt kan summera dagen. Tar du för vana att göra en enkel reflektion över dagsformen så skapar det ofta en förståelse om varför du inte alltid presterar på topp. Eller får det resultat du önskar.

SMART planering har flera olika varianter av böcker att välja på beroende på vad du tränar mestadels och om du vill ha med eller utan kost, med även böcker för ditt välbefinnande & din balans. Läs mer på www.smartplanering.se