Bläddra

Prestera hållbart : hur du presterar högt med kraft och energi

Kategorier: Att hantera personliga problem Att hantera stress Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Populärpsykologi och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd

Prestera hållbart : hur du presterar högt med kraft och energi

Kategorier: Att hantera personliga problem Att hantera stress Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Populärpsykologi och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Är du ambitiös och alltid vill göra ditt bästa? Vill du ha ut mer av livet både i karriären och det privata? Har du fått höra att du ska "nöja dig" och "sänka dina ambitioner" för att inte bränna ut dig, eftersom livet går lite väl fort ibland? Då är det här boken för dig. 

För vi som är ambitiösa ska inte sluta vara det. Vi ska inte vara mindre av oss själva. Vi ska inte hålla oss själva tillbaka eller låta oss hållas tillbaka av andra. Vi ska lyfta. Vi ska bidra. Vi ska leva. Vi ska uppleva. Och vi ska hålla i längden, utan att sänka våra ambitioner. Ditt inre ledarskap är vägen dit.

Prestera hållbart Hur du presterar högt med kraft och energi är en bok om hur du kan prestera högt och hållbart med ditt inre ledarskap när du är ambitiös och instinktivt vill göra det bästa du kan. Boken slår hål på gamla myter om hälsa och prestation och visar hur det går att ha ett liv där du får och kan prestera högt, ha höga ambitionsnivåer och samtidigt må bra, ha energi och djupa, varma relationer med de du bryr dig om.

Ta nästa steg mot ett liv där det går att få ihop ditt välmående, dina prestationer, dina relationer och din tid. High performance-coachen Sandra Furulund delar med sig av personliga och professionella insikter, perspektiv, verktyg och nycklar för ambitiösa personer att utveckla och träna upp sitt inre ledarskap för ett liv med hållbara prestationer.

"Vi som vill göra det bästa vi kan och som är ambitiösa, vi ska inte sluta vara det. Vi ska inte vara mindre av oss själva. Om vi slutar vara något som vi är, ja då kan du säkert också räkna ut att det sättet att leva på blir varken härligt, skönt eller hållbart i längden. Vi ska inte hålla oss själva tillbaka eller låta oss hållas tillbaka av andra. Vi ska lyfta. Vi ska bidra. Vi ska leva. Vi ska uppleva. Ditt inre ledarskap är vägen dit." utdrag ur boken.

Om författaren: Sandra Furulund är stressrådgivare och high performance coach och coachar och utbildar ambitiösa personer som vill prestera högt och hållbart, äga sin tid, ha energi och slippa onödig stress.